keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Osa 10: Perijä saapuu

Tästä jaksosta tuli nyt lyhyt, koska tämä oli tavallaan pieni päivitys jakso. Ensijaksosta tulee pitkä ja tarinan täytteinen jakso.
Samin tuleva tyttöystävä(Nimi varmaan oli Ira) näki jollain ihmeenkaupalla miehen nakuna takanaan. Yllätys taisi olla mieluinen. Sam kutsui Irankin pihalle ja alkoi käyttää salaista vetovoimaansa. Vaikka Sam oli hieman ujo ei se näyttänyt Iraa haittaavan. Kyllä heillä silti ihan hyvin menee.Evelyn ei suostunut vilkaisemaan taakseen vaan piti katseensa tiukasti koneessa. Hänen pitäisi saada lopputyökin vielä valmiiksi. Ulkona alkoi sataa lunta. Evelyn ei ehtinyt olla lapsena paljon ulkona ja se harmitti häntä. Hän mietti niitä syviä lumi kerroksia jotka odottivat piehtaroimaan.






"Huoh, se on jo mennyttä" Evelyn huokaisi masentuneena. Juuri kun lumi oli taas sulanut Sam ja Ira moiskauttivat ensisuudelmansa.

"Sä oot ihana" Sam mutisi Iralle.

"Niin olen" Ira vastasi, mutta hiljaa säilyttääkseen tunnelman.
Pienen pusuttelun jälkeen Sam ja Ira siirtyivät sisälle tanssimaan. He tanssivat noin tunnin kunnes Ira rimpuili irti. Silloin Samin sydän särkyi.

"Onko sulla jotain mua vastaan?!" Sam huudahti Iralle.

"Tä!? Kuinka niin? Mistä niin päättelet?" Ira kylväsi kysymyksiä. Sam ei enää vastannut vaan hiljentyi ja lähti kiukkuisesti tallustamaan yläkertaan.
Sen jälkeen kun Evelyn oli saanut lopputyönsä valmiiksi hän päätti palata lapsuuteensa. Hän riensi ulos ja rakensi lumiukon. Samaan aikaan joku nakupelle tuli seisomaan lumiukon viereen ja tuijotti Evelynin puuhia. Mahtoi tulla kylmä.
Illalla pingviini kiinnostui Evelynin tekemistä lumiukoista. Se kertoi keskeneräiselle koko elämän tarinansa. Tässä on pieni pätkä siitä:

"Se tais olla vuonna 1986 kun miä sen minun kultani tapasin. Meille synty sit noi viitisen poikast. Ne nimettiin Miu, Tiu, Viu, Siu ja Liu. Ne muuten ovat ihanii lapsii"

Nyt tähän ei ole sopivaa kuvaa joten kerron ihan tässä näin. Meni monta tuntia kunnes Evelyn, Brandon ja Sam vihdoinkin suoritti yliopisto tutkinnonsa. Perijänkin minä olen valinnut ja hän on muuttamassa omaan kotiinsa. Ensiksi hän käy kyllä äkkiä hakemassa vanhempiensa säästöt. Perijä on...(rumpujen pärinää)








EVELYN!

Tässä se uusi talo nyt on. Evelyn ei halunnut olla sydämmetön, joten hänen vanhempansa muuttivat hänen kanssaan. Talossa oikealla oleva lampi yrittää esittää sydäntä. Kaipa sekin siitä vielä joksikin muuttuu.
Nyt vihdoinkin toteutui Sophien elämän toivekkin. Sophie sai nyt ikuisen onnellisuuden.



Sisällä Sophie ja Pirkka haahuilivat sukutaulujen edessä. He vain juttelivat ja voivottelivat lasten nopeasta kasvusta. En ole varmaan kertonut, että silloin ihan alkuaikoina kun Sophie oli nuori ja vetreä niin hän teki lautasen joka kiertää jokaisen perijän. Eli lautasen pitäisi olla vielä ainakin kymmenellä sukupolvella. Saa nähdä onnistuuko.


Sophiella ja Pirkalla oli tavoitepisteitä kerääntynyt aivan liikaa. Joten he päättivät(tai no minä päätin) että he ostaisivat Evelynin kaiken tarpeellisen. Tässä on nyt se kaikki tarpeellinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti