sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Osa 11: Missä luuraa mun mies?

Olen pahoillani. Jouduin lopettamaan Lc Adamsin, koska sims peli ei enää käynnistynyt. Jouduin asentamaan sims pelin uudestaan ja siinä katosi myös Lc Adams. En tiedä tuleeko uutta, mutta hyvää jatkoa. Tässä on vielä viimeinen tarina:

Tuli ilta ja Evelynin ja muiden oli aika mennä nukkumaan. Evelyn ei saanut unta, koska uudessa talossa oli vaikea nukkua. Talossa oli kaikki erillaista kuin entisessä talossa. Loppuyöstä Evelyn onneksi sai unta. Sinä yönä ukkosti ja satoi rankasti. Sophie oli muutenkin herkkä eikä pystynyt nukkumaan sateen osuessa tiilikattoon. Salama iski aina todella lähelle taloa ja Sophie pelkäsi puiden syttymistä uudelleen tuleen. Sophie lähti kohti alakertaa ja meni kuistille tuijottamaan sadepisaroita jotka muistuttivat rakeita. Vesilätäköitä ilmestyi vuoronperää etupihalle. Koirat kierivät vesilammikoissa. Oli todella pimeää. Tässä oli kaikki mitä Sophie näki.
Sophie siirtyi sisään ukkoselta turvaan ja meni keittiöön tekemään leiville hymyileviä kasvisnaamoja. Hän asetti kanamunan, paprikan ja muun vihanneksen tarkalleen paikoilleen ja asetti jokaiselle oman lautasen. Kun hän oli muille pistänyt lautaset hän otti oman leipänsä ja siirtyi ruokailuhuoneen toiselle pikku sohvalle.
Sophie oli kyllästynyt jo miehensä ruikutukseen ja istui sen takia mielummin yksin sohvalla kun pöydän vieressä ruikuttavan miehensä kanssa. Sophie söi leivän ja siivosi kaikki tiskit. Pirkka oli vain syönyt leipänsä ja myös Evelynin leivän ja lähtenyt yläkertaan kiukuttelemaan. Sophie oli myös ärtynyt Pirkan takia. "Taas se kiukuttelee ilman syytä" Sophie ajatteli.
Evelynkin oli jo vihdoinkin herännyt kauheaan vessahätäänsä ja noussut ylös. Hän juoksi nopeasti vessaan. Matkalla Evelyn huomasi äitinsä hyvin kiukkuisena ja kysyi:

"Mikä äiti sulla nyt on?"

"Isäsi kiukuttelee taas niin hiton mitättömistä asioista!" Sophie vastasi ja jatkoi puuhiaan.

Evelyn vain juoksi nopeasti vessaan.
Koska Pirkka oli heittänyt loput leivät roskiin joutui Evelyn ottamaan kaapista yhden drinkin. "Ei drinkki kyllä aamupalaksi sovi, mutta tämä auttaa kestämään edes hiukan vanhempia" Evelyn höpötti. Hän joi drinkin loppuun, löi kupin pöydälle ja lähti yläkertaan. Yläkertaan tullessaan Evelyn huomasi äitinsä ja isänsä eri sängyissä. Pirkka oli vanhempiensa sängyssä ja Sophie oli Evelynin sängyssä. Sophie oli mietiskelemässä avioliittonsa tulevaisuutta. Hän mietti olisiko sittenkin parempi jatkaa tätä avioliittoa kuolinpäiväänsä saakka ja antaa kiukuttelun anteeksi Pirkalle. Sitten Sophie päätti tilata avioliitto neuvojan.
Sophie päätti hankkia pikkuisen tuloja väärentämällä rahaa tyttäreensä koneella. Jäi rahan teko kuitenkin kesken vessa hädän takia. Sitten kun Sophie oli jo kadonnut alakertaan Evelyn tuli ja sieppasi rahat ja lähti.
Sophie ei kuitenkaan tämän nähdessään vaivaantunut kysymään mitä Evelyn oli tekemässä. Sophie meni alakertaan ja söi donitsin. Onneksi Sophie ei ollut mikään julkkis vaikka oli kaupungin johtaja. Mutta jos Sophie olisi julkkis uutisissa lukisi varmasti: "Kaupungin johtaja söi pyjamassaan donitsia! Ryöstikö hän donitsi kaupan?"
Evelyn lähti etsimään miestä H&M:ltä. Ei siellä tietenkään ollut. Ehkä kannattaa lopettaa etsimästä niitä kunnon urhoja ja tyytyä vain tavallisiin poikamiehiin. Evelyn lähti tallustamaan kohti kotia katsomaan telkkaria.
Kotiin tultuaan Evelyn käynnisti telkkarin, mutta sieltä ei tullut muuta kuin ostoskanava. Evelynillä oli taas nälkä joten hän rupesi paistamaan välipalaksi pitsaa.
Sen jälkeen Evelyn siirtyi liha-kasvis täytteiseen hampurilaiseen. Evelyn syö aivan järjettömästi. Tällä kertaa hän söi sitä keskellä yötä. Evelyniä ei haitannut söikö hän aamulla,päivällä, illalla tai yöllä. Kunhan ruokaa sai.
Taas oli tullut ukkosmyrsky ja Sophie ei kestänyt sitä. Tällä kertaa hän rupesi maalaamaan. Välillä salaman valo täytti kauniilla sinisellä valolla koko huoneen, mutta Sophie ei siitä niin paljoa piitannut.
Aamulla Sophie kutsui ystävänsä kylään. Sosiaalisuus Sophiella oli aivan alhaalla joten he rupesivat hengaamaan. Kuka sanoi etteivät vanhukset voisi hengata?
Elämä oli muuttunut taas positiivisemmaksi. Pirkka ja Sophie tulivat taas toimeen ja romantiikkaakaan ei puuttunut. Pirkka ei ollut niin masentunut kuin ylensä ja Sophiekaan ei jaksanut kiukutella. Evelyn taas oli yhtä maassa kuin ennenkin. Ei sitä miestä Evelynille ole vieläkään löytynyt.
Evelyn lähti illalla ostoskeskukseen, mutta sieltä ei löytynyt ketään muuta kuin Evelynin isoveli Sam. Sam kertoi mitä hänelle kuului. Evelyn ei halunnut mitenkään kuunnella, mutta ei viitsinyt olla epäkohteliaskaan. Sam vain jatkoi ja jatkoi kertomista. Evelyn vain nyökkäili. Heti kun Sam lopetti höpöttämisen Evelyn lähti pois.
Evelyn päätti rentoutua kebabilla. Syödessään hän mietiskeli seuraavaa siirtoaan. Tulisiko hänestä sittenkin yksi eläjä? Sitä hän ei osannut päättää. Evelyn näki toivomuskaivoin kebabbi kioskin lähellä. Evelyn päätti kokeilla onneaan.
No ei siitä muuta vastausta tullut kuin jotain korppi lentää ylitsesi keskiyön hetkellä.
Evelyniä alkoi välittömästi kutiamaan joka paikasta. Jo oli pirullinen toivomus kaivo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti