sunnuntai 25. tammikuuta 2009

Osa 5: Liikaa lapsia

Tämä on nyt vähän erillaisempi koska ajattelin kokeilla eri kertoja! Samin syntymän jälkeen Sophien ja Pirkan elämä alkoi muuttua tylsäksi. Sophie vain hoiti Samia, Pirkka käy töissä ja hankkii ylennyksiä, Samantha vaatii harrastuksia. Heidän elämänsä on liian yksinkertaista.
Pirkan mielestä heidän elämänsä on yllätyksiä täynnä. Sophien mielestä elämä alkoi mennä samanlaiseksi kuin aina. Sophie taas raskaana. Tällä kertaa ei tiedetty oliko se tahallinen teko vai vahinko. Sam ei tykännyt hänen virallisesta lastenhoitajasta. Sam parkui paljon. Lastenhoitaja tylsistyi ja tunki tuttipullon hänen suuhunsa.
Tästäkö lastenhoitajat saavat palkkansa? Sophie oli närkästynyt jatkuvasta vessan varaamisesta. "Jonakin päivänä annan hänelle vielä potkut" Sophie mutisi oven takana.
Oksentelu alkoi taas. Wc tuli Sophielle vähän liiankin tutuksi.
Samanthalle koulu kävi liian rankaksi. Eräänä päivänä hän tuli ja nukahti makuuhuoneen lattialle. Voi raukkaa. Sitä se koulu teettää.
Samanthalle lapsena oleminen kävi liian rankaksi joten hän päätti kasvaa teiniksi.
Tälläinen Samanthasta tuli teininä. Hiukset minä muutin hienommaksi. Noista en oikein pitänyt. Nopan mukaan tavoitteeksi tuli suosio.
Samoihin aikoihin Sam päätti myös kasvaa. Hänestä tuli komea pikku poika. Vaaleanpunainen smokki ei kyllä oikein sopinut hänelle joten laitoin hänelle paremman puvun.
Samanthakin oli käynyt tuhlaamassa rahaa vaatteisiinsa. Kyllä hän pari pukua Samillekin osti. Hän oli sitten valinnut tämän tyylin. Hän kävi liian usein peilin edessä.
Aina yöllä Sam tykkäsi karkailla metsästämään tulikärpäsiä. Siitä Sophie ei oikein tykännyt, koska jotenkin aina ihmeen kaupalla Sam sai itsensä kuraiseksi.
Yö myöhään Samantha oli ainoa joka oli hereillä. Hän vain katsoi telkkaria ja haukotteli. Samanthalla meinasi välillä lähteä leukaluutkin paikoiltaan.
Aamuisin Samantha ei millään jaksanut lähteä kouluun. Hän oli vain pöytien luona ja haaveili vain konserteista ja nuudeleista. Ikävä kyllä konsertteja ei paljoa näkynyt täällä syrjäisellä seudulla ja nuudelitkin oli loppu.
Kotitehtäviä alkoi kerääntyä mukavasti pöydälle. Ihan alimmainen on kotitehtävä siltä ajalta kun Samantha oli vielä lapsi. Sophie ei vielä onneksi ole huomannut mitään arvosanojen nopeasta laskusta.
Jossakin vaiheessa Samantha oli mennyt nukkumaan, mutta oli herännyt hetken päästä. Heti heräämisen jälkeen Samantha meni urheana neitona korjaamaan jo viikon rikki ollutta jätelaitosta.
Se..... ......ei..... ........päättynyt........... ...........hyvin. Ei hän sentään kuollut. Mutta hetken päästä hänellä oli järjeton nälkä. Ja juuri silloin ruuan piti loppua. Ei auttanut muu kuin soittaa lähettipalveluun.
Onneksi lähetti toi ruuat nopeasti. Aluksi ihmettelin mihin ne katosivat, mutta lastenhoitaja olikin vienyt ne kaappiin.
Ette ikinä arvaa mitä hän söi. Aivan oikein niitä maagisia nuudeleita. Hän laittoi nuudelit mikroon.
Ja lähti jääkaapille. Hän joi maitoa suoraan purkista. Samantha! Äitisi tappaisi sinut jos tietäisi.
Samantha ei kuitenkaan kestänyt väsymyksen tunnetta vaan simahti pehmeään ja lilluvaan nuudeli lautaseen. Ei se kuitenkaan Samanthaa näyttänyt haittaavan.
Onneksi hän heräsi hetken päästä. Silloin huomasin hänen leuassaan järkyttävän ison punaisen ällöttävän näppylän. Herran tähden se oli finni! (Lainoin hieman Samanthan sanoja kun hän huomasi naamansa vessassa)
Sillä aikaa Sophie leikki Samin kanssa."Missä on Sam? Tällähän se!" Sophie sanoi leikkisästi. Sam vastasi aina: "hahahahaa hähähähäää" Oliko se muka niin hauskaa.Päätti Samkin kasvaa sitten lapseksi. On hän vieläkin ihan hyvän näköinen."Samantha, tuo on aika häiritsevää..."
"Mitä kuuluu minun pikku kamulleni. Tui tui tui"

"Samantha! Lopeta jo. Ja se on minun lapseni ei sinun!"

"I love you"

"Ääh! Antaa olla"

Tunti myöhemmin synnytys alkoi ulkona.(Jes, vihdoinkin jossain muualla) "Supistuksia!Supistuksia!" Sophie huusi ulkona. Naapurit ilmestyivät ikkunoihin ja kuulin kuinka naapurin mukava mummeli putosi ikkunasta.
Sieltä tuli poika. Hänen nimekseen tuli Brandon. Sophie katsoi häntä hurmantuneena. "Mutta hetkinen...Apua sieltä tulee toinenkin!" Sophie huusi taas. Tällä kertaa putosi kissa.
Sieltä tuli tyttö! Hänen nimekseen tuli Evelyn. "Tämä tyttö on jumalan lahja!" Sophie sanoi ja nosti Evelynin ilmaan.
Samana iltana joku pervo tunkeutui taloon ja kätteli Samanthaa. "Tervetuloaa Simcityn kokki kerhoon" pervo sanoi. Samantha vain hymyili flirttailevasti.
Samanthalla ja Pirkalla oli niin hauskaa että pois alta. Samantha halusi vain kerrankin lyödä isäänsä.

Onneksi heillä oli paljon rahaa jotka olivat tulleet tuhansista ylennyksistä ja kysymyksistä joihin olin vastannut oikein. Niillä sai sisustettua lasten huoneet. Eli tässä on Evelynin huone.Ja tässä on taas Brandonin huone. Se sisustettiin hienolla merityylillä.
Illan päätteeksi melkein koko perhe kokoontui sohvalle viettämään ihanaa perhe iltaa, mutta ei siinä kukaan pysynyt viittä minuuttia kauempaa. Kuten huomaatte jotkut ovat muuttaneet hiustyyliään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti