keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Osa 7:Tulta ja tappuraa

Adamsin perhe päätti muuttaa hieman kalliimman näköiseen taloon. Talossa on keittiö, vessa, ruokailuhuone, kirjasto, olohuone, harrastushuone ja kaksi makuuhuonetta.
Koska talossa oli vain kaksi makuuhuonetta, lapset joutuivat kaikki samaan huoneeseen. Huoneessa oli vain tv, helikopteri ja neljä sänkyä.
Brandon ja Evelyn päättivät ruveta tekemään läksyjä puutarhan matolla. Takana olevassa lammessa uiskenteli monia kaloja. Sen takia välillä Brandon yritti ruveta kalastamaan, mutta Evelyn torui häntä koko ajan.
Sam toi koulusta kotiin koulun suosituimman tytön. Hän on monien poikien suosikki, mutta ei se oikeastaan Samia kiinnostanut. Hän oli jostain kuullut, että Sam olisi rikkaasta perheestä ja oli tunkenut väkisin Samin kotiin.
Illalla Samantha kertoi uima-allas tarinoitaan.

"Mut palkittiin kerran kun mä pelastin lapsen hain kimpusta" Samantha kerskui.

"Täällä ei edes ole haita" Sam sanoi.

"Kyllä varmasti on!" Samantha sanoi hieman nolostuneena.

He tappelivat siitä tooooosi kauan.
Adamsin perheen illallisella oli taas kehittävät keskustelut.
"Mitä jos planeetalla onkin elämää. Ehkä siellä on ufoja jotka paistavat marjapiirakoita tai jopa lypsäävät lehmää!" Sam kertoi.

"Mä en tykkää paistinlastoista!" Evelyn sanoi.

Tietenkin lapset joutuivat keräämään lautaset pois. Heidän valilleen tuli pieni kamppailu suurimasta lautaskasasta. Yksi lautanenkin taisi mennä siinä jupakassa rikki.

"Hahahaa, mul on paljon enemmän lautasia kun sulla!" Sam kerskui.

"Hah, mul on vähemmän laitettavaa tiskikoneeseen!" Samantha vastasi.
Herran jestas! Mitä se Pirkka nyt on saanut päähänsä?!
Tehdä ruokaa vaikka juuri syötiin! Muutenkin on jo lihava. Mihinkä tämäkin mahtaa johtaa?Päivän päästä Samanthan tuli aika kasvaa.

"Wuhuu, täältä tullaan baari ja täysi ikäisyys!" Samantha huusi ilosta.

Sophie ei oikein ilahtunut Samanthan sanoista. Nyt hänen tyttärensä olisi aikuinen. Nyt se lintu sitten lentää pesästä.

Tälläinen Samanthasta tuli. Hiukset ja vaatteet pitäisi muuttaa. Äidin vaatekaapista ei löytynyt muuta kuin vanhoja rytkyjä. Samantha päätti siis lähteä shoppailemaan.
"Raitapaitoja? Ei, ei mun tyyliä"
"Yksi värisiä paitoja? Mikä ihme tätä kauppaa vaivaa?"
"Tuokin on vähän...hmm..tylsä"
Tälläinen Samanthasta tuli. Mustat hiukset pysyvät edelleen.
Samantha haki arkkitehtuuri uralle ja yleni heti ensimmäisellä kerralla. Ekaksi Samantha tarkasti auton kuljettaja. Se oli tavallinen. Samanthaa häiritsi hieman käden jälki lasissa.
Tultuaan kotiin Samantha rupesi laittamaan nuudeleita. Voi jestas mikä sotku siitäkin tuli."Apua auttakaa! Tulipalo! Nuudelit!" Samantha karjui.
"Me kuollaan! Talo palaa! Hyvästi Samantha! Muista et mä en koskaan tykännyt susta!" Sam sanoi hyvästit Samanthalle."Se ei ollu mun syy! Äiti! Sam sytytti tulipalon. Hakkaa se!" Samantha sanoi puolustaakseen itseään. Onneksi palokunta tuli pian.(Niin kuin ikkunasta näkyy.)
"Minun...nuudelit...." Samantha sanoi itkun partaalla. Samaan aikaan pihalla:
Vähän aikaa sitten oli ollut kova ukkosmyrsy. Salama oli osunut puuhun ja nopeasti sen jälkeen sade oli loppunut. Siitä syystä puu jäi palamaan. Ensin syttyi ensimmäinen puu, sen jälkeen vielä toinen ja kolmas. Onneksi palomiehet sammuttivat palon ja ei käynyt pahemmin.

Sophie jäi myös eläkeelle. Hän ansaitsee nyt jotain vähän päälle 300 simelonin eläkettä. Hyvin menee.Sitten tähän loppuun vielä tunnelmaa kohottava kuva. Hyvää päivän jatkoa!

1 kommentti: